Tidtabellsändringar

Tidtabellsändringar görs ibland av flygbolagen. Det kan vara t ex vara en ny avgångstid eller ett nytt flygnummer. Om en tidtabellsändring sker innan avresa så mailas en ny tidtabell med den aktuella informationen till den emailadress som uppgetts vid bokningstillfället. Så tänk på att kontrollera din mail regelbundet före avresa. Om inte tidtabellsändringen godtas av resenären så måste detta meddelas travelhouse.se omgående.

Om en tidtabellsändring sker efter det att utresan påbörjats så är det svårt för travelhouse.se att meddela dessa ändringar. Kunden ansvarar själv för att kontrollera så att inte hemrestiden har ändrats.

Vi tar ut en administrativ avgift på 200SEK per biljett vid avbokning på grund av tidtabellsändringar. Konkursskydd och kortavgift återbetalas ej.

travelhouse.se ansvarar inte för tidtabellsändringar eller inställda flyg gjorda av flygbolagen, vi kan bara förmedla den nya tiden och sedan gäller flygbolagets villkor för ändring och eventuell återbetalning om ny tidtabell ej godkänns av kunden. Återbetalningstid är mellan 1 till 3 månader, detta beror på när vi får återbetalning från flygbolagen.