Bokning, tidtabell, bokningsbekräftelse mm

Bokning
Bokningen av flyg, hotell och hyrbil samt Airtours paketresor gör du enklast och billigast på vår hemsida.

Du kan boka din biljett online senast 3 dagar före avresedatumet. Om din avresa är tidigare, kontakta oss på 08-7050067 eller maila din förfrågan på info@travelhouse.se för bokning.

Namnuppgifter
Kontrollera noga att du fyllt i alla uppgifter korrekt. Tilltalsnamn och samtliga efternamn måste stämma överens med ditt pass. Observera att bokningssystemet tar bort alla mellanslag och skiljetecken mellan namn, samt att prickar på å, ä och ö försvinner. Dessa ska ej finnas med på biljetten.

Oftast tillåter inte flygbolagen namnändring i efterhand, men om det är möjligt så innebär det stora kostnader. Namnändring går att göra hos t ex SAS och Spanair mot en kostnad från ca 600 sek/biljett. Namnändring måste göras senast 24 timmar innan avresa.

Barnens ålder
Kom ihåg att ange rätt ålder på alla barn som följer med på resan. Deras ålder kommer att kontrolleras av flygbolaget du reser med. Observera att det är barnens ålder vid utresedatum som gäller, inte åldern vid bokningstillfället. Viktigt!

När du reser med barn som fyller 2 år under resans gång måste du kontakta travelhouse.se kundtjänst då vi måste informera flygbolaget om detta. Barn över 2 år måste ha en egen stol vilket kan innebära att priset på biljetten kan ändras. Om denna information ej kommer flygbolaget tillhanda kan de debitera er ett extra belopp vid hemresan. Barn under 2 år får inget eget säte och betalar oftast endast 10% av biljettpriset.

Tur & returbiljett
Om en tur & retur biljett bokats så måste man alltid vara med på utresan, annars riskerar man att flygbolaget automatiskt avbokar hemresan. Så man kan alltså inte endast utnyttja hemresan på en köpt tur & returbiljett!

Tidtabell
Alla flygtider som anges på din bokningsbekräftelse, e-ticket eller tidtabell är lokala tider. Flygtider och flightnummer kan ändras med kort varsel. Det är därför viktigt att kontrollera din tidtabell noggrant före både avresa och hemresa. Detta kan du göra genom länken som finns längst ner på din elektroniska biljett.

Bokningsbekräftelse
När du bokar din resa skickar vi ut en bokningsbekräftelse via e-post till den emailadress som du angett vid bokningstillfället. Det är därför väldigt viktigt att du skrivit rätt emailadress. travelhouse.se kommunicerar huvudsakligen via e-post, så titta på din mail med jämna mellanrum.

Om du inte fått någon bekräftelse kontakta oss på info@travelhouse.se
travelhouse.se är dessvärre tvungen att reservera sig för eventuella tekniska problem, datafel, prisfel och ändringar som är utförda av flygbolagen utanför vår kontroll.

Återbekräftelse av hemresa
Vi rekommenderar att man på resor utanför Europa återbekräftar sin hemresa till det flygbolag man reser med senast 72 timmar innan hemresa.

Tekniska problem
travelhouse.se är dessvärre tvungen att reservera sig för eventuella tekniska problem, datafel, prisfel och ändringar utförda av flygbolagen utanför vår kontroll. travelhouse.se ansvarar ej heller för tidtabellsändringar som görs av flygbolagen