Avbokning och ändring av bokad resa

Innan betalning erlagts med kreditkort eller innan man valt faktura kan man ändra datum och tid (i mån av plats) och avboka sin resa kostnadsfritt.

 

Efter att betalningen erlagts och biljetten är utskriven så är det flygbolagets regler för ombokning/avbokning som gäller. I de flesta fall så är dessa regler mycket restriktiva och ombokning/avbokning tillåts ej. Det går i de flesta fall inte att ändra resrutt eller destination på en redan utställd biljett.

 

För vissa biljett-typer tillåts ombokning/avbokning mot en kostnad. För uppgifter om reglerna för just din biljett, kontakta travelhouse.se på tel 08-7050067 eller mail: info@travelhouse.se

 

Avgifter när ändring/avbokning är möjlig:

Ändring/ombokning av flygbiljett: flygbolagets ändringsavgifter + 350 sek/biljett.

Avbokning av flygbiljett: flygbolagets avbokningskostnader + 600sek/biljett. Flygskatter och förbrukningskostnader(kortavgifter och konkursskydd) återbetalas ej.

 

Återbetalning vid avbokning

 

Återbetalningstid är 5-12 veckor , beroende på när vi får återbetalning från flygbolaget. Om avbeställningsskydd tecknats så kan biljetten bokas och återbetalas av vid akut sjukdom. Läs under “Avbeställningsskydd” för de regler som gäller för avbokning med Avbeställningsskydd.